Wingsurf gear/materiaal

 

Tegenwoordig zie je de wingsurf webshops en fysieke watersport winkels waar je wingsurf gear en materialen kunt kopen als paddenstoelen uit de grond schieten. Dat komt uiteraard ook door de groeiende populariteit van deze fantastische watersport. Ook hoor je veel geluiden dat windsurfers ook willen beginnen met wingsurfen, omdat je hier wat minder materiaal voor nodig hebt. Toch heb je om te wingsurfen ook best wat materiaal nodig. Ook vanuit kitesurfers horen wij vaak dat zij de overstap willen maken of deze watersport mogelijk erbij willen gaan doen zodat ze op meer plekken op het water kunnen staan. Kitesurfen is namelijk niet overal toegestaan. Voor golfsurfers is het ideaal om wat meer golven te kunnen pakken.

Gezien er steeds meer wingsurf materiaal op de markt verschijnt, leek het ons handig uitleg te geven waar op te letten bij het aanschaffen van wingsurf gear. Het is namelijk van belang dat je begint met materiaal waar je snel een grote fun factor zal hebben. Dan zijn zaken belangrijk als hoe groot je wingsurf board moet zijn, welke wing maat je nodig hebt bij welke wind en welke foil nu het beste is voor jouw situatie.

We gaan je stap voor stap helpen bij het maken van de juiste keuzes zodat je vaker en sneller lol hebt op het water. Op deze manier zal jij de juiste investering maken in het wingsurf materiaal en zodoende het maximale plezier uit deze watersport halen.

 

Wingsurf Gear/materiaal - Duotone